Εγγραφές: 35 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1  2  3 
Αετοί της Διαφήμισης - Διάκριση και βράβευση - Όλα Stolepto.gr

Αετοί της Διαφήμισης - Διάκριση και βράβευση - Όλα Stolepto.gr

stolepto.gr

Λάβαμε το παρακάτω email και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά νέα! Το Stolepto.gr έχει ήδη διακριθεί στον κλάδο της διαφήμισης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, και αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς! Η ομάδα «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ» μετά από σύγκριση χιλιάδων αξιολογήσεων μας κατέταξε στην 3η θέση στην τοποθεσία Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι η προβολή σε εμάς δεν κοστίζει παραπάνω από 2 € το μήνα (+ ΦΠΑ) δείχνει ότι εκτός από σίγουρη η προβολή σας είναι και πολύ οικονομική!
#Μένουμε Σπίτι: Και τί γίνεται με τις νέες μητέρες;

#Μένουμε Σπίτι: Και τί γίνεται με τις νέες μητέρες;

Ψυχολογία

Έχουν περάσει πάνω από 7 δεκαετίες σχεδόν, από τότε που τα συστήματα υγείας στην Ευρώπη διαχώριζαν τις μητέρες από τα μωρά τους σε περιπτώσεις ασθένειας των πρώτων. Η πρακτική αυτή άλλαξε άρδην από τη δεκαετία του 1950 περίπου, και ένας πολύ σημαντικός λόγος για αυτό, ήταν τα ευρήματα από αναπτυξιακές μελέτες που περιέγραφαν γλαφυρά τις αντιδράσεις αποχωρισμού των βρεφών από τις μητέρες τους: αρχικά διαμαρτυρία, στη συνέχεια μούδιασμα, θλίψη, και τελικά αποξένωση.
Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού - αναζήτηση

Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού - αναζήτηση

stolepto.gr

Υπάρχει εύκολος τρόπος να βρει κάποιος σε ποια εταιρεία - πάροχο ανήκει ένας αριθμός κινητού ή σταθερού τηλεφώνου; Φυσικά και υπάρχει! Από την ιστοσελίδα www.foritotita.gr μπορεί πολύ εύκολα να γίνει η αναζήτηση που θέλετε. Απλά γράφετε τον 10ψήφιο αριθμό του τηλεφώνου και προχωράτε στην αναζήτηση. Επειδή, με τη φορητότητα των αριθμών είναι πλέον δύσκολο να αναγνωρίσει κάποιος τον πάροχο ενός αριθμού μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να το μάθετε.
Πωλείται διώροφη μεζονέτα 110τμ 125000€

Πωλείται διώροφη μεζονέτα 110τμ 125000€

Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη

Από ιδιώτη πωλείται διώροφη μεζονέτα, κατασκευής 2007, εμβαδού 110τ.μ. Αποτελείται από ισόγειο (μεγάλη σαλοκουζίνα και λουτροαποχωρητήριο) και όροφο (τρία δωμάτια, λουτροαποχωρητήριο και αποθήκη). Η κατοικία έχει κήπο και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Δήμος Παύλου Μελά. Τιμή ακινήτου : 125000€
Πωλείται διαμέρισμα 60τμ 25000€

Πωλείται διαμέρισμα 60τμ 25000€

Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκη

Από ιδιώτη πωλείται ημιυπόγειο διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο και τακτοποιημένο, εμβαδού 60τ.μ., με 2 δωμάτια, σαλοκουζίνα, λουτρό και χωλλ. Το διαμέρισμα έχει πρόσβαση και σε κήπο στον ακάλυπτο. Βρίσκεται στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, Δήμος Παύλου Μελά. Τιμή ακινήτου : 25000€
Speedtest check - Broadband speed

Speedtest check - Broadband speed

stolepto.gr

Στις μέρες μας η γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (internet) αποτελεί για πολύ κόσμο ένα όνειρο απατηλό, ειδικά στην Ελλάδα. Οι οπτικές ίνες έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν για να καλύψουν σε μεγάλο ποσοστό την ζήτηση και φυσικά το κόστος σύνδεσης μετράει και αυτό. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν επίσης αυξημένο κόστος και περιορισμούς. Τελικά, τι ταχύτητα σας παρέχει ο προμηθευτής σας; Εχετε ADSL, VDSL, οπτική ίνα, ή άλλη σύνδεση; Μετρήστε τώρα την ταχύτητα με τον παρακάτω μετρητή (speedtest).
Οικονομία και οικολογία στην διαφήμιση

Οικονομία και οικολογία στην διαφήμιση

stolepto.gr

Η ιστοσελίδα μας stolepto.gr, εκτός του γεγονότος ότι βγάζει πολύ καλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Έχει οικολογικό χαρακτήρα από την άποψη ότι χρησιμοποιεί τους ελάχιστους δυνατούς πόρους που χρειάζεται για να «τρέξει». Έτσι προβάλετε την επιχείρησή σας ή τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας οικονομικά, σίγουρα αλλά και οικολογικά. Είναι δηλαδή μια ιστοσελίδα κατασκευασμένη λαμβάνοντας πρωτίστως υπόψη οικονομικά και οικολογικά κριτήρια. Λιγότεροι υπολογιστικοί πόροι σημαίνει καθαρότερο περιβάλλον αλλά και οικονομία στην τσέπη μας.
H εποχή της μασκας - Ακρίβειες και ανακρίβειες!

H εποχή της μασκας - Ακρίβειες και ανακρίβειες!

stolepto.gr

Ξεκινώντας από 4 Μαΐου ξεκινάμε σιγά σιγά να μπαίνουμε πλέον σε πιο κανονικούς ρυθμούς σε σχέση με την ελευθερία κινήσεως άλλα με μέτρο και προστασία. Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε ποιο είναι το επίπεδο προστασίας της κάθε μάσκας, βέβαια μέσα από αρθρογραφία των πραγματικών υπευθύνων, όπως είναι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών CDC, Αμερικανικό Ινστιτούτο Εθνικών Standards (ANSI) καθώς και στην Ένωση Προώθησης Υγειονομικού Υλικού (AAMI) ανάλογα με την απόδοσή τους σε ό,τι αφορά την προστασία από υγρά και τη μόνωση από αέρια. Στην Ευρώπη, τηρούνται επίσης πρότυπα τα οποία είναι ορισμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης.
Σαμπουάν Μπύρας Orzene - Oil Balance για λιπαρά μαλλιά

Σαμπουάν Μπύρας Orzene - Oil Balance για λιπαρά μαλλιά

stolepto.gr

Το δοκιμάσαμε και μας άρεσε! Υπάρχουν πολλά σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά όμως μερικά ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους. Ένα από αυτά είναι και το Σαμπουάν Μπύρας ORZENE BEER OIL BALANCE το οποίο προσφέρει υπέροχη αίσθηση καθαριότητας ακόμα και για τα πιο λιπαρά μαλλιά. Χρησιμοποιείται άφοβα για καθημερινή χρήση δίνοντας λάμψη και όγκο στα μαλλιά που διαρκεί.
Μια πανδημία (CORONAVIRUS) αλλάζει τα δεδομένα

Μια πανδημία (CORONAVIRUS) αλλάζει τα δεδομένα

stolepto.gr

Έπρεπε, δυστυχώς, να έρθει μια πανδημία (COVID-19 ή SARS-CoV-2 ή CoronaVirus) για να γίνουν απλές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους. Μία από αυτές, η πιο απλή, είναι η υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105 ή 1599 και η εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο οι οποίες γίνονται πλέον με "γνήσιο της υπογραφής" ηλεκτρονικά. Το τέλος της σφραγίδας, λοιπόν, από δημοτικούς - ΚΕΠ, αστυνομικούς και λοιπούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα έχουν χρόνο από αύριο να κάνουν άλλες εργασίες ουσιαστικές (και πραγματικές) στο πόστο τους, ή ακόμη και να ψάξουν να απασχοληθούν αλλού όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.
Ναι στην Ελευθερία του λόγου - Όχι στην Λογοκρισία

Ναι στην Ελευθερία του λόγου - Όχι στην Λογοκρισία

stolepto.gr

Η ελευθερία του λόγου είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Πόσο μάλλον όταν αυτός δεν προκαλεί και κινείται σε λογικά πλαίσια και όχι στα άκρα. Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε όλοι θεατές, στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα, ενός υπερβολικού ζήλου φίμωσης σχεδόν κάθε φωνής που τολμά να πάρει θέση και να επιχειρηματολογήσει για τα καθημερινά και φλέγοντα πολιτικά ζητήματα. Εμείς Stolepto.gr αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες ορισμένων συμπολιτών μας, χωρίς να θέλουμε να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια του περιεχομένου που φιλοξενούμε, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σε όλο αυτό.
Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε

Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε

stolepto.gr

Καλή χρονιά - Ευτυχισμένο το 2020! Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου Κύριε, η της Τριάδος εφανερώθη προσκύνησις του γαρ Γεννήτορος η φωνή προσεμαρτύρει Σοι, αγαπητόν Σε Υιόν ονομάζουσα, και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς, εβεβαίου του λόγου το ασφαλές. Ο επιφανείς Χριστέ ο Θεός, και τον κόσμον φωτίσας δόξα Σοι.
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
twitter facebook
powered by: geodi.net
stolepto Όλα στο λεπτό Είσοδος μελών
Είσοδος, μελών