Εγγραφές: 38 ,     Σελίδα: 3
Σελίδες: 2  3 
Σύλλογοι - Σωματεία
Πνοή Αγάπης Σύλλογος Εθελοντών Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο

Πνοή Αγάπης Σύλλογος Εθελοντών Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο

Αμπελόκηποι - Αττική

Ο Σύλλογος Πνοή Αγάπης ιδρύθηκε το 2009, με τη συμμετοχή ανθρώπων συναφών ειδικοτήτων και κύριο άξονα το όραμα του Εθελοντισμού, με σκοπό την παροχή κοινωνικής και συναισθηματικής στήριξης σε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Το βασικό όραμα της Πνοής Αγάπης ήταν η δημιουργία Ξενώνα φιλοξενίας για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να υποβληθούν σε θεραπείες ως εξωτερικοί ασθενείς στα Ογκολογικά Νοσοκομεία της Αττικής.
Οργανισμοί
Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Μαρούσι - Αττική

Το Χαμόγελο του Παιδιού ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Πρόκειται για έναν οργανισμό γνωστό στο ευρύ κοινό με πολλές και διάφορες δράσεις.
Ξενοδοχεία
Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ HOTEL KASTORIA

Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ HOTEL KASTORIA

Χανιώτη - Χαλκιδική

Στο χωριό Χανιώτη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής βρίσκεται το Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL KASTORIA, κατηγορίας δύο (2) αστέρων. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα με 18 άνετα διαμερίσματα - ενοικιαζόμενα δωμάτια με λουτρό, κουζίνα και όλες τις ανέσεις. Θα μας βρείτε στην αρχή του οικισμού, μόλις 700 μέτρα από την κεντρική πλατεία και 90 μέτρα από μια υπέροχη και ήσυχη παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ήσυχη διαμονή, κοντά σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς. (Λουτρά Αγίας Παρασκευής, Λίμνη Μαυρόμπαρα Πολυχρόνου, Γλαρόκαβος Πευκοχωρίου, Άγιος Νικόλαος Κάνιστρο-Παλιουρίου, Παναγία Φανερωμένη Νέας Σκιώνης).
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Green Island Studios Ενοικιαζόμενα δωμάτια μεζονέτες

Green Island Studios Ενοικιαζόμενα δωμάτια μεζονέτες

Αγκίστρι - Αργοσαρωνικός

Το Green Island Studios ενοικιαζόμενα δωμάτια και μεζονέτες είναι ένα τουριστικό κατάλυμα, ένα μικρό ξενοδοχείο, στο Αγκίστρι, νησί του Αργοσαρωνικού. Αποτελείται από δεκατρία δίκλινα δωμάτια (μπορούν να γίνουν και τρίκλινα) και επτά μεζονέτες για οικογένειες. Το νεόδμητο συγκρότημα Green Island Studios βρίσκεται στη Σκάλα Αγκιστρίου, στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή του νησιού.
Τοπογράφοι Μηχανικοί
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Σπυριδόπουλος Γεώργιος

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Σπυριδόπουλος Γεώργιος

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο Σπυριδόπουλος Γεώργιος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ. εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο. Τοπογραφικό διάγραμμα είναι απαραίτητο για οικοδομικές άδειες, άδειες περίφραξης, πράξεις τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημίωσης οικοπέδων, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, συμβόλαια και αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις, χωρικές μεταβολές κτηματολογίου και άλλες εργασίες για κτηματολόγιο, κατατμήσεις, απαλλοτριώσεις, κλπ.
Σύλλογοι - Σωματεία
Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος

Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, λειτουργεί απρόσκοπτα από το 1990 και προσφέρει στιγμές χαράς και εξάσκησης, αλλά και αναγνώρισης, στα παιδιά του τα άτομα με Σύνδρομο DOWN. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη ομάδα γονέων με παιδιά με σύνδρομο DOWN στη χώρα και τα τελευταία χρόνια έχει δυναμική παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας.
Κομμωτήρια
Κομμωτήριο MARCUS ανδρών γυναικών

Κομμωτήριο MARCUS ανδρών γυναικών

Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Το κομμωτήριο MARCUS βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, και με την εμπειρία του στην κομμωτική, στις βαφές, στα χτενίσματα και σε όλες τις τεχνικές εργασίες, με σύγχρονα υλικά και μεθόδους προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και δίνει μία νότα ομορφιάς στην καθημερινότητα όλων. Εξυπηρετεί, όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Κορδελιό, ενώ και η πρόσβαση γίνεται αρκετά εύκολα από την περιφερειακή οδό.
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρείες
Τεχνικό γραφείο Πολιτικός μηχανικός Interdomisi.gr

Τεχνικό γραφείο Πολιτικός μηχανικός Interdomisi.gr

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο πολιτικού μηχανικού Domisi Diakosmisi - Interdomisi.gr βρίσκεται στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (και Δενδροπόταμος), στη Θεσσαλονίκη, και εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο. Από τη δυτική Θεσσαλονίκη και τους Δήμους Κορδελιού-Ευόσμου (και Ελευθέριο), Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία, Μετέωρα, Νικόπολη), Νεάπολης-Συκεών, Δέλτα (Καλοχώρι, Διαβατά, Χαλάστρα, κλπ) μέχρι την ανατολική Θεσσαλονίκη και τους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη (και Πανόραμα), Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, κλπ, αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, κλπ) ερχόμαστε όπου και όταν μας το ζητήσετε.
Πολιτικοί Μηχανικοί
Πολιτικός μηχανικός

Πολιτικός μηχανικός

Γιαννιτσά

Καταχώρηση προς ενοικίαση! Το τεχνικό μου γραφείο - πολιτικός μηχανικός βρίσκεται στα Γιαννιτσά και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πέλλας. Το τεχνικό γραφείο αναλαμβάνει την έκδοση άδειας δόμησης (οικοδομική άδεια) για κατοικίες, οικοδομές, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, μεταλλικές κατασκευές. Επίσης, ως ενεργειακός επιθεωρητής εκδίδει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης για κάθε χρήση.
Χαλιά - Μοκέτες - Τάπητες
Χαλιά Λευκά είδη

Χαλιά Λευκά είδη

Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση προς ενοικίαση. Στο κατάστημά μας θα βρείτε χαλιά, λευκά είδη. Εξυπηρετούμε τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Έχουμε επώνυμα χαλιά (μοντέρνα, κλασικά, μηχανής, viscose, ψάθες, κ.α.) όπως Βιοκαρπέτ, Πέρσικα, Ανατόλια, Royal Carpet, New Plan, κλπ. και λευκά είδη (σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα, ριχτάρια, κ.α.) όπως NIMA, NEF-NEF, ΚΕΝΤΙΑ, TEORAN, BOREA, κλπ. όλα οικονομικά και φθηνά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με εκπτώσεις και προσφορές όλο το χρόνο.
<<< Προηγούμενη     Σελίδα: 3    
stolepto

Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Ο σύνδεσμος που σας έφερε εδώ μπορεί να γίνει δικός σας!
Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Γιατί να λείπει η δική σας καταχώριση;

Απλό, φθηνό και σίγουρο!!!
Γιατί να λείπει η δική σας καταχώριση;

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Συνοπτικός κατάλογος των Επιχειρήσεων στο λεπτό
Κατάλογος Επιχειρήσεων
twitter facebook
design by: Ioulia O.
powered by: geodi.net
stolepto Επιχειρήσεις Επιχειρήσεις στο λεπτό - Η πιο συμφέρουσα διαφήμιση και προβολή με ελάχιστο κόστος στο ίντερνετ - Με δωρεάν καταχωρήσεις - Businesses Stolepto - Cheap advertising online - internet ads
Επιχειρήσεις, Businesses, ελάχιστο, κόστος, διαφήμιση, προβολή, συμφέρουσα, δωρεάν καταχώρηση, cheap, ads, advertising, online, internet, στολεπτο, στο λεπτο, sto lepto