Εγγραφές: 31 ,     Σελίδα: 2
Σελίδες: 1  2  3 
Παιδική Αγκαλιά

Παιδική Αγκαλιά

Θεσσαλονίκη

Η Παιδική Αγκαλιά είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για βοήθεια προς τα άπορα παιδιά και τις οικογένειες τους. Στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, σε επαγγελματίες εκπαιδευτικούς και γιατρούς που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς και σε δωρεές πολιτών κ.α.Η Παιδική Αγκαλιά είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για βοήθεια προς τα άπορα παιδιά και τις οικογένειες τους. Στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, σε επαγγελματίες εκπαιδευτικούς και γιατρούς που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς και σε δωρεές πολιτών κ.α.
Οργανισμοί
Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό

Λάρισα - Θεσσαλία

Το 1998 μία μικρή ομάδα γονέων από τη Λάρισα, έχοντας ως παράδειγμα τις δράσεις γονέων άλλων ευρωπαϊκών χωρών και διάθεση να αγωνιστούν, με την αμέριστη υποστήριξη φίλων συμπολιτών, αποφάσισαν την ίδρυση του συλλόγου με σκοπό τη στήριξη ατόμων με αυτισμό της περιοχής και των οικογενειών τους. Στη συνέχεια η έλλειψη παρόμοιου φορέα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας δημιούργησε την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών και σε άλλους νομούς της Θεσσαλίας. Σήμερα, η δράση του συλλόγου έχει πανελλαδική εμβέλεια.
Σύλλογοι - Σωματεία
Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκη - Τζούντο

Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκη - Τζούντο

Θεσσαλονίκη

Ο Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκη συστάθηκε το 2017 από μία ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερη αγάπη κατά βάση για το τζούντο, τις πολεμικές τέχνες, τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Πνεύμα. Σε διάστημα μόλις ενός χρόνου, το 2018, ο σύλλογος αποτελείται πλέον από περίπου 70 αθλητές/άτομα όλων των ηλικιών ξεκινώντας από 5 ετών και φθάνοντας μέχρι και την ηλικία των 55. Στο σύλλογο προς στιγμήν λειτουργούν 5 διαφορετικά τμήματα ανάλογα με την ηλικία του εκάστοτε αθλητή και το επίπεδο του.
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο

Σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο

Ηράκλειο - Κρήτη

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο ιδρύθηκε το 2003 στο Ηράκλειο Κρήτης. Δυνατότητα συμμετοχής στο σύλλογο έχουν ασθενείς που ζουν ή έζησαν την εμπειρία του καρκίνου οι ίδιοι ή αγαπημένα τους πρόσωπα, εθελοντές, φίλοι ευαίσθητοι με τη νόσο καθώς και επαγγελματίες υγείας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους για τα θέματα που σχετίζονται με τη νόσο του καρκίνου.
Σύλλογοι - Σωματεία
Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας

Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας

Χαλκίδα - Εύβοια

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας (Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ.) ιδρύθηκε το 2009 από συγγενείς ατόμων με άνοια. Είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός (ΜΚΟ) και μέλος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αlzheimer. Σκοπός του Σωματείου είναι η δημιουργία συνθηκών και υπηρεσιών για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών με άνοια και των περιθαλπόντων τους.
Σύλλογοι - Σωματεία
Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης

Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης

Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός δράσης 30 χρόνων, που έχει σκοπό του την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών του. Έχει στόχο του να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση και επανένταξη των πασχόντων στην κοινωνία, την ψυχολογική στήριξη και την πληροφόρηση των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους για ζητήματα της θεραπείας τους μα και για τα δικαιώματά τους.
Σύλλογοι - Σωματεία
Πνοή Αγάπης Σύλλογος Εθελοντών Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο

Πνοή Αγάπης Σύλλογος Εθελοντών Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο

Αμπελόκηποι - Αττική

Ο Σύλλογος Πνοή Αγάπης ιδρύθηκε το 2009, με τη συμμετοχή ανθρώπων συναφών ειδικοτήτων και κύριο άξονα το όραμα του Εθελοντισμού, με σκοπό την παροχή κοινωνικής και συναισθηματικής στήριξης σε ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Το βασικό όραμα της Πνοής Αγάπης ήταν η δημιουργία Ξενώνα φιλοξενίας για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να υποβληθούν σε θεραπείες ως εξωτερικοί ασθενείς στα Ογκολογικά Νοσοκομεία της Αττικής.
Σύλλογοι - Σωματεία
Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Μαρούσι - Αττική

Το Χαμόγελο του Παιδιού ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Πρόκειται για έναν οργανισμό γνωστό στο ευρύ κοινό με πολλές και διάφορες δράσεις.
Οργανισμοί
Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ HOTEL KASTORIA

Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ HOTEL KASTORIA

Χανιώτη - Χαλκιδική

Στο χωριό Χανιώτη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής βρίσκεται το Ξενοδοχείο Επιπλωμένων Διαμερισμάτων ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL KASTORIA, κατηγορίας δύο (2) αστέρων. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα με 18 άνετα διαμερίσματα - ενοικιαζόμενα δωμάτια με λουτρό, κουζίνα και όλες τις ανέσεις. Θα μας βρείτε στην αρχή του οικισμού, μόλις 700 μέτρα από την κεντρική πλατεία και 90 μέτρα από μια υπέροχη και ήσυχη παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ήσυχη διαμονή, κοντά σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς. (Λουτρά Αγίας Παρασκευής, Λίμνη Μαυρόμπαρα Πολυχρόνου, Γλαρόκαβος Πευκοχωρίου, Άγιος Νικόλαος Κάνιστρο-Παλιουρίου, Παναγία Φανερωμένη Νέας Σκιώνης).
Ξενοδοχεία
Green Island Studios Ενοικιαζόμενα δωμάτια μεζονέτες

Green Island Studios Ενοικιαζόμενα δωμάτια μεζονέτες

Αγκίστρι - Αργοσαρωνικός

Το Green Island Studios ενοικιαζόμενα δωμάτια και μεζονέτες είναι ένα τουριστικό κατάλυμα, ένα μικρό ξενοδοχείο, στο Αγκίστρι, νησί του Αργοσαρωνικού. Αποτελείται από δεκατρία δίκλινα δωμάτια (μπορούν να γίνουν και τρίκλινα) και επτά μεζονέτες για οικογένειες. Το νεόδμητο συγκρότημα Green Island Studios βρίσκεται στη Σκάλα Αγκιστρίου, στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή του νησιού.
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Σπυριδόπουλος Γεώργιος

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Σπυριδόπουλος Γεώργιος

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο Σπυριδόπουλος Γεώργιος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ. εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο. Τοπογραφικό διάγραμμα είναι απαραίτητο για οικοδομικές άδειες, άδειες περίφραξης, πράξεις τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημίωσης οικοπέδων, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, συμβόλαια και αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις, χωρικές μεταβολές κτηματολογίου και άλλες εργασίες για κτηματολόγιο, κατατμήσεις, απαλλοτριώσεις, κλπ.
Τοπογράφοι Μηχανικοί
Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος

Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, λειτουργεί απρόσκοπτα από το 1990 και προσφέρει στιγμές χαράς και εξάσκησης, αλλά και αναγνώρισης, στα παιδιά του τα άτομα με Σύνδρομο DOWN. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη ομάδα γονέων με παιδιά με σύνδρομο DOWN στη χώρα και τα τελευταία χρόνια έχει δυναμική παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας.
Σύλλογοι - Σωματεία
Κομμωτήριο MARCUS ανδρών γυναικών

Κομμωτήριο MARCUS ανδρών γυναικών

Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

Το κομμωτήριο MARCUS βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, και με την εμπειρία του στην κομμωτική, στις βαφές, στα χτενίσματα και σε όλες τις τεχνικές εργασίες, με σύγχρονα υλικά και μεθόδους προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και δίνει μία νότα ομορφιάς στην καθημερινότητα όλων. Εξυπηρετεί, όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Κορδελιό, ενώ και η πρόσβαση γίνεται αρκετά εύκολα από την περιφερειακή οδό.
Κομμωτήρια
Τεχνικό γραφείο Πολιτικός μηχανικός Interdomisi.gr

Τεχνικό γραφείο Πολιτικός μηχανικός Interdomisi.gr

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο πολιτικού μηχανικού Domisi Diakosmisi - Interdomisi.gr βρίσκεται στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (και Δενδροπόταμος), στη Θεσσαλονίκη, και εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο. Από τη δυτική Θεσσαλονίκη και τους Δήμους Κορδελιού-Ευόσμου (και Ελευθέριο), Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία, Μετέωρα, Νικόπολη), Νεάπολης-Συκεών, Δέλτα (Καλοχώρι, Διαβατά, Χαλάστρα, κλπ) μέχρι την ανατολική Θεσσαλονίκη και τους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη (και Πανόραμα), Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, κλπ, αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, κλπ) ερχόμαστε όπου και όταν μας το ζητήσετε.
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρείες
Πολιτικός μηχανικός

Πολιτικός μηχανικός

Γιαννιτσά

Καταχώρηση προς ενοικίαση! Το τεχνικό μου γραφείο - πολιτικός μηχανικός βρίσκεται στα Γιαννιτσά και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πέλλας. Το τεχνικό γραφείο αναλαμβάνει την έκδοση άδειας δόμησης (οικοδομική άδεια) για κατοικίες, οικοδομές, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, μεταλλικές κατασκευές. Επίσης, ως ενεργειακός επιθεωρητής εκδίδει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης για κάθε χρήση.
Πολιτικοί Μηχανικοί
Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Ο σύνδεσμος που σας έφερε εδώ μπορεί να γίνει δικός σας!
Γιατί να λείπει η δική σας καταχώρηση;

Γιατί να λείπει η δική σας καταχώρηση;

Απλό, φθηνό και σίγουρο!!!
Κατάλογος Επιχειρήσεων

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Συνοπτικός κατάλογος των Επιχειρήσεων στο λεπτό
twitter facebook
powered by: geodi.net
stolepto Επιχειρήσεις Επιχειρήσεις στο λεπτό - Διαφήμιση και προβολή με μικρό κόστος στο λεπτο - Businesses Stolepto
Επιχειρήσεις, Businesses, κόστος, διαφήμιση, στολεπτο, στο λεπτο, sto lepto