Εγγραφές: 13 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1  2 
Ξύλινα σπίτια και κατασκευές

Ξύλινα σπίτια και κατασκευές

Θεσσαλονίκη

Με εμπειρία τουλάχιστον 15 ετών στις ξύλινες κατασκευές (κατοικίες, ξενοδοχεία, γραφεία, αποθήκες, στέγες κλπ) το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi αναλαμβάνει την μελέτη, την έκδοση οικοδομικής άδειας και την επίβλεψη τέτοιων ή παρόμοιων έργων σε όλη την Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική). Επίσης, σε συνεργασία με έμπειρους κατασκευαστές αναλαμβάνουμε και την κατασκευή με δική μας επιστασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα σπίτια και τα υπόλοιπα κτίσματα γίνονται κυρίως από πάνελ ξυλείας φέρουσας τοιχοποιίας τύπου σάντουιτς (σκελετός από πιστοποιημένη ξυλεία με πετροβάμβακα και κλείσιμο με OSB μοριοσανίδες και επενδύσεις εσωτερικά με γυψοσανίδα με επιπλέον μόνωση και εξωτερικά με θερμοπρόσοψη ή ξύλινη επένδυση).
Ξύλινες Κατοικίες
Ενεργειακός επιθεωρητής Παγγός Βασίλειος

Ενεργειακός επιθεωρητής Παγγός Βασίλειος

Θεσσαλονίκη

Ο πολιτικός μηχανικός και ενεργειακός επιθεωρητής Παγγός Βασίλειος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την ενεργειακή επιθεώρηση ακινήτων και την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κάθε νόμιμη χρήση όπως μεταβίβαση, μίσθωση ή ένταξη σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης όπως το Εξοικονομώ κατ΄ οίκον. Απαραίτητα για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι ο τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου, κάτοψη και οικοδομική άδεια ή άλλα στοιχεία νομιμότητας και κτηματολόγιο. Κατόπιν γίνεται αυτοψία στο χώρο, ακολουθεί η μελέτη στον υπολογιστή στο γραφείο και τέλος εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό.
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Εκτιμητής ακινήτων Νεκτάριος Ντάσιος - πολιτικός μηχανικός

Εκτιμητής ακινήτων Νεκτάριος Ντάσιος - πολιτικός μηχανικός

Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνετε για εκτιμητή ακινήτων ήρθατε στην κατάλληλη τοποθεσία. Το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi του πολιτικού μηχανικού Νεκτάριου Ντάσιου, σε συνεργασία με έμπειρους και πιστοποιημένους στην Ελλάδα (ReV, RICS) μηχανικούς εκτιμητές και πραγματογνώμονες, αναλαμβάνει την εκτίμηση του ακινήτου σας για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία αυτή απαιτείται, στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή. Είτε για τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, είτε για υποθέσεις δικαστηρίων, πλειστηριασμών ή σε αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας.
Εκτιμητές Ακίνητης Περιούσιας
nrg Προγράμματα για την Επιχείρηση - Επίσημος Συνεργάτης

nrg Προγράμματα για την Επιχείρηση - Επίσημος Συνεργάτης

Θεσσαλονίκη

Το γραφείο μας, ως Επίσημος Συνεργάτης της nrg, παρέχει όλα τα πακέτα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της εταιρείας NRG Trading House A.E. για επαγγελματική χρήση (προγράμματα nrg 4BUSINESS, FLEXI, EXCLUSIVE, SOLUTION, TOTAL). Είτε πρόκειται για αλλαγή παρόχου ενέργειας είτε πρόκειται για νέα σύνδεση του χώρου σας είμαστε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα της nrg για την επιχείρηση, ενώ με ένα απλό τηλεφώνημα και τον τελευταίο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό μπορούμε άμεσα να βρούμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, αναλύοντας παράλληλα πόσα χρήματα εξοικονομείτε!
Πάροχος ενέργειας
nrg Προγράμματα για το Σπίτι - Επίσημος Συνεργάτης

nrg Προγράμματα για το Σπίτι - Επίσημος Συνεργάτης

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi, ως Επίσημος Συνεργάτης της nrg, παρέχει όλα τα πακέτα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της εταιρείας NRG Trading House A.E. για οικιακή χρήση (προγράμματα nrg 4U, 4ALL, BASIC, BASIC N, GAS 4U, GAS 4ALL, TOTAL nrg 4U, TOTAL nrg 4ALL). Είτε πρόκειται για αλλαγή παρόχου ενέργειας είτε πρόκειται για νέα σύνδεση του χώρου σας είμαστε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα της nrg για το σπίτι, ενώ με ένα απλό τηλεφώνημα και τον τελευταίο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό μπορούμε άμεσα να βρούμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, αναλύοντας παράλληλα πόσα χρήματα εξοικονομείτε!
Πάροχος ενέργειας
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες Αναστασίου Γιώργος

Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες Αναστασίου Γιώργος

Θεσσαλονίκη

Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στους ελαιοχρωματισμούς κατοικιών, καταστημάτων, και όχι μόνο, ο ελαιοχρωματιστής Αναστασίου Γιώργος, αναλαμβάνει το βάψιμο του χώρου σας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στα περίχωρα. Αναλαμβάνει εργασίες από απλό φρεσκάρισμα του διαμερίσματος σας ή του επαγγελματικού σας χώρου μέχρι την εξ΄ ολοκλήρου ανακαίνιση (χρωματισμοί, σοβάδες, πλακάκια, λοιπά μερεμέτια), με ειδίκευση στα σπατουλαριστά χρώματα και τις τεχνοτροπίες.
Ελαιοχρωματισμοί
PfotenSPUR - Unique handmade dog collars and leashes, horse reins and keychains

PfotenSPUR - Unique handmade dog collars and leashes, horse reins and keychains

Nuremberg - Germany

Are you searching for the pretty right collar for your dog? You still can`t find what you are looking for? No worries - now you`ve found the right spot! I`m producing dog-collars and leashes for all your needs. Absolutely fitting your dog in style and width. You`ve got a special wish? Nearly everything is possible. Of course I`m manufacturing just high-quality materials, so you can be sure that you have fun with your unique product.
Handmade Products
ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ - Δωρεάν υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης

ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ - Δωρεάν υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης

Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ανήκει στο δίκτυο του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα ψυχικής απεξάρτησης για ενήλικους χρήστες παράνομων ουσιών, αλκοόλ αλλά και για άτομα εξαρτημένα από τα τυχερά παιχνίδια και τις οικογένειές τους που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Λειτουργεί επίσημα από τον Απρίλιο του 2002, με μονάδες στην Καβάλα, στην Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα.
Κέντρα Απεξάρτησης
Φύλαξη παιδιών Babysitting Οικονομίδου Μαρία

Φύλαξη παιδιών Babysitting Οικονομίδου Μαρία

Θεσσαλονίκη

Αναλαμβάνω τη φύλαξη βρεφών και τη φύλαξη παιδιών νηπίων και Δημοτικού, στη Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη μέριμνα για τη δημιουργική απασχόληση των νηπίων. Για τα παιδιά Δημοτικού προσφέρω βοήθεια και προετοιμασία στη μελέτη των μαθημάτων τους. Είμαι διπλωματούχος Νηπιαγωγός Α.Π.Θ. με πολυετή εμπειρία στην ενασχόλησή μου.
Φύλαξη Βρεφών
Ξενώνες Ενηλίκων Σύλλογος Πνοή Αγάπης

Ξενώνες Ενηλίκων Σύλλογος Πνοή Αγάπης

Αμπελόκηποι - Αττική

Η ιδέα για τη δημιουργία του Ξενώνα Ενηλίκων της Πνοής Αγάπης (Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής & Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους) γεννήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Ο Άγιος Σάββας, η οποία διαπίστωνε καθημερινά την αναγκαιότητα στέγασης των ασθενών με καρκίνο και των συνοδών τους, που προσέρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας στο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε θεραπεία ως εξωτερικοί ασθενείς.
Ξενώνες
Μπομπονιέρες χειροποίητες γάμου βάπτισης - Εργαστήριο Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

Μπομπονιέρες χειροποίητες γάμου βάπτισης - Εργαστήριο Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Στο εργαστήριο μπομπονιέρας του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε μπομπονιέρες χειροποίητες για τον αρραβώνα, το γάμο και τη βάπτιση φτιαγμένες από εμάς, τα παιδιά του Συλλόγου. Με χρώματα και φαντασία φτιάχνουμε οποιοδήποτε σχέδιο ονειρεύεστε για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με πολύ μεράκι και με αγάπη για αυτό που κάνουμε δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την δική σας χαρά.
Μπομπονιέρες
Εκτιμητής ακινήτων Δόδουρας Γεώργιος

Εκτιμητής ακινήτων Δόδουρας Γεώργιος

Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο Δόδουρας Γεώργιος ως πολιτικός μηχανικός και πιστοποιημένος εκτιμητής (ReV) και πραγματογνώμονας, αναλαμβάνει εκτιμήσεις ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την περιφέρεια. Εκτίμηση της αγοραίας ή εμπορικής αξίας ενός ακινήτου απαιτείται κατά τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αλλά και για άλλους διάφορους λόγους σε υποθέσεις δικαστηρίων ή σε αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας.
Εκτιμητές Ακίνητης Περιούσιας
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Ο σύνδεσμος που σας έφερε εδώ μπορεί να γίνει δικός σας!
Γιατί να λείπει η δική σας καταχώρηση;

Γιατί να λείπει η δική σας καταχώρηση;

Απλό, φθηνό και σίγουρο!!!
Κατάλογος Υπηρεσιών στο λεπτό

Κατάλογος Υπηρεσιών στο λεπτό

Συνοπτικός κατάλογος των Υπηρεσιών και Προϊόντων
twitter facebook
powered by: geodi.net
stolepto Υπηρεσίες και προϊόντα Υπηρεσίες και προϊόντα στο λεπτό - Σίγουρη και αποδοτική διαφήμιση και προβολή στο ίντερνετ με χαμηλό κόστος στο διαδίκτυο - Services and goods Stolepto, Low cost ads - internet advertising
Υπηρεσίες, προϊόντα, Services, goods, χαμηλό, κόστος, σίγουρη, αποδοτική, διαφήμιση, προβολή, ίντερνετ, low, cost, ads, internet, advertising, στολεπτο, στο λεπτο, sto lepto