Εγγραφές: 38 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1  2  3 
Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
Χρηματοικονομικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσαγκαράκης

Χρηματοικονομικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσαγκαράκης

Αθήνα

Ο Δημήτρης Τσαγκαράκης, χρηματοοικονομικός σύμβουλος με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει εις ακέραιον όλη τη διαδικασία Εξωδικαστικού Μηχανισμού - Συμβιβασμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (ΟCW – Μελέτη Βιωσιμότητας – Επικοινωνία με Συντονιστή, Ελεγκτικούς Φορείς – Συμβάσεις) σε όλη την επικράτεια. Εκπονούνται Μελέτες Σκοπιμότητας & Βιωσιμότητας που εξυπηρετούν συγκεκριμένους επιχειρηματικούς σκοπούς σε σημεία καμπής της Βιολογικής Καμπύλης (Στάδιο Περισυλλογής), Επιχειρηματικά Σχέδια που αξιωματικά αποτελούν την βάση της οικονομικής ευημερίας της Επιχείρησης και χαράζουν την Στρατηγική της, καθώς και Οικονομοτεχνικές Μελέτες που αποτελούν Χρηματοοικονομικό Εργαλείο Μελλοντικών Τάσεων ενημερώνοντας, συμβουλεύοντας και προτείνοντας αναθεωρητικές ή διορθωτικές κινήσεις.
Ξενώνες
Ξενώνας Αρχοντικό Τζούφη στο Καπέσοβο

Ξενώνας Αρχοντικό Τζούφη στο Καπέσοβο

Καπέσοβο - Ζαγόρι

Στο Ζαγόρι Ιωαννίνων, στο Καπέσοβο, ένα από τα Ζαγοροχώρια του κεντρικού Ζαγορίου, στην πλατεία του χωριού και δίπλα στον αιωνόβιο πλάτανο υπάρχει ένα παλιό διώροφο αρχοντικό από το 1781, το οποίο διατηρεί την παλιά του αρχιτεκτονική και λειτουργεί ως ξενώνας. Πρόκειται για τον Ξενώνα Αρχοντικό Τζούφη. Είναι παραδοσιακός ξενώνας με πέτρινες αυλές, χαγιάτι, οντάδες, ξύλινα πατώματα και ταβάνια σκαλιστά με πλούσιο ξυλόγλυπτο διάκοσμο.
Κατασκευαστικές Εταιρείες
MORPHÓ Μελετητική Κατασκευαστική Εταιρεία, Αθήνα - Σαντορίνη - Πάρος

MORPHÓ Μελετητική Κατασκευαστική Εταιρεία, Αθήνα - Σαντορίνη - Πάρος

Αθήνα

Η MORPHÓ είναι μελετητική κατασκευαστική εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής, που την έχει κατατάξει ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, με φυσική παρουσία σε Αθήνα, Σαντορίνη και Πάρο. Όραμα της Morphó είναι η δημιουργία και η αναδιαμόρφωση των αισθητικών προτύπων (όπως υπόσκαφα κτίρια κατοικιών και ξενοδοχείων). Με οδηγό την έμπνευση, την καινοτομία και την εμπειρία, προσφέρουμε πρωτοπόρες υπηρεσίες, με τήρηση διεθνών – ευρωπαϊκών προτύπων και υψηλών standards, δημιουργώντας έργα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σχεδιάζουμε λύσεις που εξυπηρετούν ανάγκες, κάνουμε το «ωραίο» καθημερινότητα, με μεθοδικότητα και συνέπεια απέναντι στα έργα και τους πελάτες μας. Μελετώντας τη φύση του κάθε έργου, τις προδιαγεγραμμένες ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, η ομάδα της Morpho αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό, στατικό και ηλεκτρομηχανολογικό σχεδιασμό, το interior design-εσωτερική διακόσμηση, exterior-landscape design και την κατασκευή έργου.
Μεσιτικά Γραφεία
Ι. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ - Δ. ΚΟΣΜΑΣ Επιχειρήσεις Ακινήτων - Ναυτιλιακά

Ι. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ - Δ. ΚΟΣΜΑΣ Επιχειρήσεις Ακινήτων - Ναυτιλιακά

Αλεξανδρούπολη

Η εταιρεία Ι. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ - Δ. ΚΟΣΜΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια (από το 1992) στον χώρο των ακινήτων (πωλήσεις, ενοικιάσεις, εκτιμήσεις, κατασκευές) και τελευταία επεκτάθηκε στον Ναυτιλιακό τομέα, αποτελώντας μια πρωτοποριακή και δυναμική παρουσία στην χώρα μας και στην διεθνή αγορά με την φυσική παρουσία μας σε επιτυχείς παρουσιάσεις ακινήτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό, με συνεργασίες και σε τεχνοοικονομική υποδομή και για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε πάντα με αξιόπιστους συνεργάτες του κλάδου αλλά και άλλους κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς (δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς) προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Άκμονας Ακουστικά Βαρηκοΐας

Άκμονας Ακουστικά Βαρηκοΐας

Θεσσαλονίκη

Πιστοποιημένο Κέντρο Εφαρμογών Ακουστικών Βαρηκοΐας στη Θεσσαλονίκη. Με αποδεδειγμένη πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε εφαρμογές, ρυθμίσεις και επισκευές ακουστικών βαρηκοϊας, συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση σε Ελλάδα, Αμερική, Ελβετία και Ιρλανδία, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε ανταγωνιστικές τιμές, σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας, Γερμανίας, Δανίας και Ελβετίας. Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες σύμφωνα με υψηλά standard διασφάλισης ποιότητας, για την κατάλληλη επιλογή και εφαρμογή ακουστικών βαρηκοϊας, καθώς και αμεση τεχνική υποστήριξη με εγγύηση, απο πτυχιούχους τεχνικούς και εξειδικευμένους ακοοπροθετιστές.
Ελαιοχρωματισμοί
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες Αναστασίου Γιώργος

Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες Αναστασίου Γιώργος

Θεσσαλονίκη

Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στους ελαιοχρωματισμούς κατοικιών, καταστημάτων, και όχι μόνο, ο ελαιοχρωματιστής Αναστασίου Γιώργος, αναλαμβάνει το βάψιμο του χώρου σας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στα περίχωρα. Αναλαμβάνει εργασίες από απλό φρεσκάρισμα του διαμερίσματος σας ή του επαγγελματικού σας χώρου μέχρι την εξ΄ ολοκλήρου ανακαίνιση (χρωματισμοί, σοβάδες, πλακάκια, λοιπά μερεμέτια), με ειδίκευση στα σπατουλαριστά χρώματα και τις τεχνοτροπίες.
Εταιρείες Λογισμικού
Σχεδιαστικά προγράμματα CAD BIM για μηχανικούς - έκπτωση 50%

Σχεδιαστικά προγράμματα CAD BIM για μηχανικούς - έκπτωση 50%

Θεσσαλονίκη

Οι περισσότεροι μηχανικοί (αρχιτέκτονες, πολιτικοί, τοπογράφοι, μηχανολόγοι, ηλεκτρολογοι, κλπ) γνωρίζουν το σχεδιαστικό πρόγραμμα AutoCAD και το χρησιμοποιούν συχνά τόσο σε 2D όσο και σε 3D. Υπάρχουν και άλλα προγράμματα όπως το Allplan, το ArchiCAD και το Revit που είναι γνωστά κυρίως σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς με τεχνολογία BIM (Building Information Modeling). Όμως όλα αυτά τα λογισμικά και οι πλατφόρμες στοιχίζουν ακριβά και ορισμένα έχουν ετήσια συνδρομή. Τώρα υπάρχει η εναλλακτική οικονομική λύση της ArCADiaSoft που συνδυάζει τις δύο πλατφόρμες CAD και BIM και όχι μόνο!
Κοσμήματα
BARBARA'S ACCESSORIES - Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από πολυμερικό πηλό Fimo

BARBARA'S ACCESSORIES - Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από πολυμερικό πηλό Fimo

Θεσσαλονίκη

Κάτι μοναδικό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Η αγορά του πολυμερικού πηλού (Fimo) αρχίζει να αναπτύσσεται και αυτή τη στιγμή μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει στα χέρια σας. Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα (όπως σκουλαρίκια) από πολυμερή πηλό είναι εδώ, πάντα με αγάπη, για να τα αποκτήσετε. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα κοσμήματα είναι ατσάλινα στοιχεία, εννοείται πάντα φιλικά προς το δέρμα χωρίς να προκαλούν φαγούρα και εξανθήματα στο σώμα.
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Pest Science Υπηρεσίες Υγιεινής / Έργων Πρασίνου

Pest Science Υπηρεσίες Υγιεινής / Έργων Πρασίνου

Θεσσαλονίκη

Η Pest Science με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι μια νέα εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον έλεγχο παρασίτων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας (Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες) και σε Έργα Πρασίνου (Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων, Δημόσια Έργα, Πράσινες Στέγες). Η εταιρεία χρησιμοποιεί εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έχοντας σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πάντα σε προσιτές τιμές.
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Rizos George’s studios - Ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα - στούντιο

Rizos George’s studios - Ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα - στούντιο

Ποτός - Θάσος

Tο Rizos George’s studios βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά του Ποτού της Θάσου και μόλις ένα λεπτό από την παραλία και την αμμουδιά, επομένως η τοποθεσία είναι εξαιρετική για διακοπές!! Tο Rizos George’s studios προσφέρει οικογενειακά στούντιο και διαμερίσματα, πολύ καθαρά και ευρύχωρα. Απέχει περίπου 100 μέτρα από την παραλία. Η πλησιέστερη αγορά απέχει μόνο 30 μέτρα, ενώ τα πρώτα καφέ, εστιατόρια και ταβέρνες απέχουν λιγότερο από 100 μέτρα. Είναι στον δεύτερο όροφο ο οποίος ανακαινίστηκε πλήρως το 2020. Το κατάλυμα προσφέρει ένα διαμέρισμα 4 κρεβατιών καθώς και τρία στούντιο για οικογένειες με δύο μικρά παιδιά ή τέσσερις ενήλικες
Ασφάλειες - Ασφαλιστές
Ασφάλειες - Ασφαλιστές - Ασφαλιστικές εταιρίες

Ασφάλειες - Ασφαλιστές - Ασφαλιστικές εταιρίες

Πληροφορίες

Οι ασφαλιστές και οι ασφαλιστικές εταιρίες είναι ένας μεγάλος επιχειρηματικός κλάδος που ασχολείται κυρίως με την ιδιωτική ασφάλιση προσώπων και πραγμάτων για την κάλυψη αυτών σε περίπτωση εργασιακού ή άλλου κινδύνου αλλά και σε άλλες περιπτώσεις (κλοπής, πυρός, τρομοκρατικής ενέργειας, κλπ). Η κάλυψη μπορεί να είναι χρηματική (ως αποζημίωση) ή άλλου είδους (νομική, πραγματική, κλπ) ή και συνδυασμός αυτών. Υπάρχει ασφάλιση αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, σκάφους και λοιπών μέσων μεταφοράς, όπως επίσης και ασφάλιση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και του περιεχομένου αυτών.
Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονες Μηχανικοί

Αρχιτέκτονες Μηχανικοί

Πληροφορίες

Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί έχουν ως αντικείμενο απασχόλησης τις περιοχές του αρχιτεκτονικού και αστικού σχεδιασμού, της συντήρησης και απoκατάστασης, του σχεδιασμού τοπίου και περιβάλλοντος. Επίσης, οι αρχιτεκτονες μηχανικοι ασχολούνται με τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου με πρακτικές, χρήσιμες και αισθητικά ικανοποιητικές λύσεις. Ο αρχιτέκτονας μελετά και σχεδιάζει τη διαμόρφωση του εσωτερικού και εξωτερικού των κτιρίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τη σχετική νομοθεσία, συνεργαζόμενος με τον πολιτικό μηχανικό, τον τοπογράφο, τον μηχανολόγο μηχανικό.
Πολιτικοί Μηχανικοί
Πολιτικοί μηχανικοί

Πολιτικοί μηχανικοί

Πληροφορίες

Οι πολιτικοί μηχανικοί είναι επιστήμονες και ασχολούνται επαγγελματικά με διάφορα έργα και κατασκευές όπως κτίρια, υποδομές, οδοποιία, γέφυρες, υδραυλικά έργα, σήραγγες, κ.α. Οι πολιτικοι μηχανικοι μελετούν και επιβλέπουν αυτές τις κατασκευές ώστε να αντέχουν στο χρόνο, σε σεισμικές καταπονήσεις, σε διάφορες φορτίσεις από ανεμοπίεση, χιόνι, κλπ, και φυσικά να είναι ασφαλείς για τους χρήστες αυτών, είτε πρόκειται για οικοδομές κατοικιών, καταστημάτων, ειδικά κτίρια (αποθήκες, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, δεξαμενές) είτε για λοιπά έργα όπως αναφέρονται παραπάνω.
Πολιτικοί Μηχανικοί
Πολιτικός μηχανικός Παγγός Βασίλειος

Πολιτικός μηχανικός Παγγός Βασίλειος

Θεσσαλονίκη

Ο Παγγός Βασίλειος είναι πολιτικός μηχανικός με εμπειρία τόσο στην κατασκευή και επίβλεψη όσο και στη μελέτη οικοδομικών έργων όπως κατοικίες, οικοδομές, καταστήματα, ξενοδοχεία, πισίνες, εξοχικές κατοικίες. Επίσης, αναλαμβάνει και κάθε είδους ανακαινίσεις με σύγχρονα υλικά και μεθόδους και με άρτια καταρτισμένους τεχνίτες. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα (ανατολικά και δυτικά) αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού. Σε συνεργασία με μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων (πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους) αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε έργο ή μελέτη που σας ενδιαφέρει.Ο Παγγός Βασίλειος είναι πολιτικός μηχανικός με εμπειρία τόσο στην κατασκευή και επίβλεψη όσο και στη μελέτη οικοδομικών έργων όπως κατοικίες, οικοδομές, καταστήματα, ξενοδοχεία, πισίνες, εξοχικές κατοικίες. Επίσης, αναλαμβάνει και κάθε είδους ανακαινίσεις με σύγχρονα υλικά και μεθόδους και με άρτια καταρτισμένους τεχνίτες. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα (ανατολικά και δυτικά) αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού. Σε συνεργασία και με μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων (πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους) αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε έργο ή μελέτη που σας ενδιαφέρει.
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
stolepto

Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Ο σύνδεσμος που σας έφερε εδώ μπορεί να γίνει δικός σας!
Εσείς μας βρήκατε. Οι άλλοι εσάς;

Γιατί να λείπει η δική σας καταχώριση;

Απλό, φθηνό και σίγουρο!!!
Γιατί να λείπει η δική σας καταχώριση;

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Συνοπτικός κατάλογος των Επιχειρήσεων στο λεπτό
Κατάλογος Επιχειρήσεων
twitter facebook
design by: Ioulia O.
powered by: geodi.net
stolepto Επιχειρήσεις Επιχειρήσεις στο λεπτό - Η πιο συμφέρουσα διαφήμιση και προβολή με ελάχιστο κόστος στο ίντερνετ - Με δωρεάν καταχωρήσεις - Businesses Stolepto - Cheap advertising online - internet ads
Επιχειρήσεις, Businesses, ελάχιστο, κόστος, διαφήμιση, προβολή, συμφέρουσα, δωρεάν καταχώρηση, cheap, ads, advertising, online, internet, στολεπτο, στο λεπτο, sto lepto